Filteren op

Merk

Merk

Slecht ontvangst

Heeft u problemen met de ontvangst? Sneeuwt het zelfs in de zomer? In deze categorie bieden wij producten aan die wij aanprijzen bij onze consumenten. Slecht ontvangst kan zijn oorzaak hebben in de diverse onderdelen van de oplossing. De antenne kan niet sterk genoeg zijn, maar ook de antenne aansluitkabel kan defect zijn of verkeerd gemonteerd. Wij bieden de beste buitenantennes op de markt aan en leveren u gecertificeerde antenne aansluitkabels. Deze zijn voorzien van hoogwaardige Hirschmann aansluit pluggen. Deze pluggen zijn ideaal voor de buitenantenne omdat deze weersonafhankelijk zijn. Zo geniet u lang van uw antenne zonder oxidatie door weer en wind!

Slecht ontvangst

DVB-T / DVB-T2 Digitenne...

0 1 2 3 4 (0)

Slecht ontvangst? Probeer dan deze super antenne! De ODSC100-Plus van Funke is de verbeterde versie van de ODSC 100-345 van Funke. Het grootste verschil is het verbeterde bereik van de antenne.

signaalsterkte

  • 4G-LTE-filter
  • DVB-T en DVB-T2
  • Tot 50-60 km ontvangst
€ 59,00

Funke YagiNX-Plus Buitenantenne...

0 1 2 3 4 (3)

DEZE IS VERVANGEN DOOR DE REBOX RE-23GA DVB-T2 POWER PLUS BUITEN ANTENNE

De YagiNX-Plus zet de prestatie van grotere antennes in een klein pakket. Samen met Funke's unieke LTE INERT-technologie, is deze antenne ook voorzien van geïntegreerde filters en afgeschermde connectoren en kabels. De YagiNX-Plus kan gemakkelijk horizontaal of verticaal geïnstalleerd worden, geen gereedschap nodig! Met de compacte afmeting en moderne technologie kunt u met deze volgende generatie outdoor antenne genieten van haarscherp tv kijken!

6.png

  • 4G-LTE filter
  • DVB-T en DVB-T2
  • Tot 80-90 km ontvangst

U kunt alleen nog de YagiNX (tot 60 km) hier bestellen. De Plus variant is een paar maanden geleden uitverkocht en komt helaas niet meer terug omdat die niet meer gemaakt wordt.

€ 59,99

aansluitkabel (10m) waterdicht...

0 1 2 3 4 (0)

Kabel KeurAntenne aansluitkabel voor buitenantenne 10 meter. Met F-connector en waterdichte connector voor aan de kant van de buitenantenne en een coax plug voor aan de ontvanger/TV kant. Deze hoogwaardige aansluitkabel kan hét remedie zijn tegen slecht ontvangst.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • KabelKeur Gecertificeerd
  • Weersonafhankelijk
€ 23,99